TDI

Innovatiekracht aan het werk

De TDI groep (TOP, Holland Food Ventures, Holland Inventures en TDI) richt zich op het opzetten van hightech bedrijven in agro-food en life sciences. Dit doet zij door ideeën uit te werken tot hightech start-up bedrijven. Alleen of in samenwerking met derden. Hiervoor heeft TDI haar eigen incubator met kantoor en lab-faciliteiten en business development experts die hands on ondersteuning bieden bij de opbouw van de bedrijven, bv. bij vinden van (mede)ondernemers, het aantrekken van geld, uitontwikkelen van het product of technologie, vinden van de eerste klanten, voeren van onderhandelingen, opstellen en sluiten van contracten.

TDI heeft op deze manier inmiddels ruim 30 bedrijven mede opgezet, en vervult hiermee in Nederland een unieke rol in de innovatie-keten.
“TDI: weet innovaties om te zetten in succesvolle producten”

De TDI Groep richt zich specifiek op startende ondernemingen in de agrotechnologie, food en de medische sector. De incubator is een concentratie van tientallen startende bedrijven in verschillende fases en dat bepaalt de sfeer en biedt een leerzaam klimaat. Een starter weet zich direct omringd door vele collega’s en experts op uiteenlopende gebieden. De incubator biedt passende huisvesting, voorzieningen en faciliteiten en indien gewenst support, van coaching tot mede-ondernemerschap, ontsluiting van professionele netwerken maar ook diensten als administratie, juridische zaken, HRM etc., zodat de startende ondernemer zijn focus kan houden.

In Wageningen heeft TDI ruimte ter beschikking. Afhankelijk van de wensen van de ‘huurder’ kan deze worden uitgebreid en aangepast aan de functionele en technische eisen die de huurder aan de laboratoria stelt.

Momenteel is er beperkt kant-en-klare ruimte per direct beschikbaar. Er zijn wel verschillende uitbreidingsmogelijkheden waarover TDI graag met u in gesprek gaat. Daarbij zijn afmetingen tot meer dan 500 m2 mogelijk.

Binnen het gebouw van TDI zijn, naast labruimten ook kantoorruimten, vergaderkamers etc. beschikbaar

De gebruikers van de huisvesting van TDI maken gemeenschappelijk gebruik van diensten, catering en schoonmaak.


CONTACT

+31(0)6 23 05 00 15
contact@labforrent.nl

CoC number: 65378407

FOLLOW US

BE KEPT INFORMED?

Sign up for the LabForRent newsletter