Philips Innovations labs

verbetert producten, prototypen en processen

Wij helpen u met het verbeteren van uw producten en systemen. Uitdagingen aangaan zit ons in het bloed. Startpunt is altijd het helder krijgen van uw vraag. Wat is de essentie van het probleem?

Vervolgens kiezen we de methoden waarmee we uw prototype, product of proces aan een onderzoek onderwerpen. Voldoet het aan uw eisen en verwachtingen? Aan de hand van accurate metingen en tests maken we een gedegen analyse en plaatsen we het geheel in de juiste context. Werkt het product of proces naar behoren? En op (langere) termijn? Daarnaast geven we advies over hoe u zaken kunt verbeteren. Ervoor zorgen dat u succesvol bent, is wat ons drijft.

 

Philips Innovation labs

 

Werken met Innovation labs betekent vertrouwen op expertise, een brede blik en grondige applicatiekennis. Onze meer dan 90 experts (én additioneel de experts binnen ons netwerk) ondersteunen u graag met uw specifieke vraag of met uw grote, complexe problemen. In alles wat we doen, voegen we waarde toe door uw innovatieprocessen te versnellen, time-to-market te verkorten en u te helpen met het voorkomen van problemen.

Maak kennis met onze experts

Onze uitgebreide en moderne faciliteiten zijn belangrijk, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Samen beschikken we over 1859 jaar aan ervaring. Dat betekent dat we onze test- en analyse- knowhow combineren met diepgaande applicatiekennis. Door de jaren heen zagen we uiteenlopende uitdagingen en creëerden we talloze oplossingen. Dit geeft ons ongeëvenaarde meerwaarde in het leveren van ondersteuning en advies voor uw product- en procesontwikkeling.

Beschikbaar voor u op de High Tech Campus

Een volledig functioneel prototype aan het bouwen? De betrouwbaarheid van uw producten aan het verbeteren? Uw product op tijd op de markt krijgen? Wij zijn er voor u om u te helpen kosteneffectief uw innovaties te versnellen. Dit doen wij vanaf de High Tech Campus in Eindhoven. Op deze Campus, die bol staat van de innovaties en nieuwe technologiën, is het voor u gemakkelijk om langs te komen en gebruik te maken van een scala aan technologische faciliteiten en services in een van onze volgende labs:

Electromagnetic Compatibility & Wireless Connectivity lab

Electronic Design Services lab

Reliability lab

Material Analysis lab

Prototyping lab

 

 

De High Tech Campus Eindhoven is de slimste km² in Nederland met meer dan 140 bedrijven en instituten en zo’n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers die werken aan toekomstige technologieën en producten. De Campus helpt uw innovatie te versnellen dankzij toegang tot hightech faciliteiten en een internationaal netwerk. Campusbedrijven, zoals Philips, NXP, IBM en Intel, bepalen strategisch welke kennis, kunde en R&D faciliteiten zij delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren.

Onze missie:

De innovatie van onze klanten te versnellen.

Wij gebruiken hiervoor het model van “by you, with you or for you”.

Het “by you”-model geeft aan dat een deel van onze faciliteiten en apparaten door uzelf bedient/ gebruikt kunnen worden, maar wij zien een duidelijke meerwaarde in het “with you” (samen met u) of “for you” model waar de expertise van onze experts toegevoegd wordt aan onze facilitaire mogelijkheden.

Wij bieden aan start-up’s, MKB/KMO-bedrijven maar ook OEM’s in binnen- en buitenland de mogelijkheid om in alle 3 onze expertise gebieden apparatuur of ruimtes te huren, zoals bijv. klimaatkasten, specifieke materiaalanalyse apparatuur of een EMC-kooi. Het exacte aanbod is afhankelijk van de specifieke vragen die u heeft en op basis waarvan wij gezamenlijk kunnen beoordelen wat het beste ingezet kan worden.

Philips Innovation labs werkt nauw samen met verschillende bedrijven op de High Tech Campus, zoals bijvoorbeeld Philips Innovation Services, maar ook met gerenomeerde instituten buiten de Campus, zoals bijvoorbeeld de TU/e. Tenslotte hebben wij als onderdeel van Philips Lighting ook toegang tot alle kennis binnen Philips Lighting incl. Lighting Research.

Philips Innovation labs werkt nauw samen met verschillende bedrijven op de High Tech Campus, zoals bijvoorbeeld Philips Innovation Services, maar ook met gerenomeerde instituten buiten de Campus, zoals bijvoorbeeld de TU/e. Tenslotte hebben wij als onderdeel van Philips Lighting ook toegang tot alle kennis binnen Philips Lighting incl. Lighting Research.


CONTACT

+31(0)6 23 05 00 15
contact@labforrent.nl

CoC number: 65378407

FOLLOW US

BE KEPT INFORMED?

Sign up for the LabForRent newsletter