Over LabForRent

LabForRent is de efficiëntste online marktplaats voor aanbod van en vraag naar laboratoriumruimte.

Onze ambitie

Onze ambitie is om duurzaam bij te dragen aan open innovatie en economische groei, in het bijzonder van Life Sciences bedrijven.
Dat doen we door bedrijven te helpen aan passende laboratoria in een stimulerende omgeving waar kennisuitwisseling en samenwerking centraal staan.

Hoe maken we dit waar? 

We maken inzichtelijk welke laboratoria en ondersteunende diensten beschikbaar zijn. Dit doen we voor start-ups en groeiende bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige laboratoriumruimte. Dit is nieuw in Nederland.

We hebben daartoe een website ontwikkeld. Een professioneel, digitaal platform dat het aanbod van laboratoria in heel Nederland inzichtelijk maakt. Met de keuzefunctie helpen we de potentiële huurder om laagdrempelig een passend aanbod te vinden. De verhuurder/eigenaar is zelf verantwoordelijk voor de content. Uitgangspunt is dat de potentiële huurder rechtstreeks contact opneemt met de verhuurders.

LabForRent is een commercieel initiatief en heeft een winstdoelstelling. Maar onze visie reikt verder dan alleen winst maken. Onze doelstellingen zijn:
• bijdragen aan de versterking van innovatie en Life Sciences bedrijvigheid
• samenwerking tussen bedrijven faciliteren
• bevorderen van duurzaam (her)gebruik van laboratoria en aanverwante ruimten

 

Directeur

Maarten van Dongen is van huis uit biochemicus (RUG, 1983 en UvA, 1987) die zijn professionele loopbaan actief is in de Nederlandse en internationale Life Sciences sector. Hij bekleedde verschillende leidinggevende posities in de farmaceutische en biofarmaceutische industrie. Sinds 1998 is hij expert op het gebied van Life Sciences, innovatie en ontwikkeling van bedrijvigheid.

     

 

Privacy beleid & Algemene Voorwaarden 

Deze kunt u vinden onder ‘downloads’

LabForRent, voor aanbod en vraag van laboratoria de efficiëntste online marktplaats

CONTACTGEGEVENS

+31(06) 51558068
contact@labforrent.nl

KvK: 61659908
BTW: NL854434252B01

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de laatste aanbiedingen van locaties.